Hämta på Lastkajen

Avhämtning på lastkajen!

Hej, ja det är konstiga tider, så tack för att du har valt att hämta dina varor utanför butiken. Det minskar risken för trängsel och därmed smittspridning. Så här kommer lite information om hur du/vi går tillväga för att få detta så smidigt som möjligt.

Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården. Om du kommer med bil är det ändå önskvärt att du parkerar din bil på St Erikstorg då det kan bli trångt i gränden, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt.

När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445. När du kommer till växeln så trycker du en 8. Då kommer du direkt till den som har hand om utleveranserna.

Du behöver bara ringa en gång, Om den expediten som skall hjälpa dig redan hjälper en kund tar vederbörande kontakt med dig när hen är klar, antingen genom att komma ut till dig eller genom samtal. Berätta gärna ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att “ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett “virtuellt” könummer som expediten håller reda på. Detta för att denna utlämning skall missbrukas för att “slippa stå i kö”

En annan sak som är viktigt att tänka på är att Du bara använder växelanknytning 8 när du står vid lastkajen beredd att hämta dina varor. Ändringar i beställningar, tillägg och annat så trycker du dig fram till personlig service som vanligt, även detta för att tjänsten inte ska missbrukas.

Vi ber om ursäkt om det uppfattas som att vi är gnälliga med alla regler, men det är en speciell tid och vi måste kunna fokusera för att kunna hjälpa er ALLA på ett tryggt och säkert sätt.

Tack för er förståelse.

Vi på Feskarn

Ring eller maila till oss om du undrar över något

Ring 018-10 44 45 eller maila butiken@feskarn.nu

Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse