Hämta på Lastkajen / Åkanten

 

För att säkerställa trygg handel hos oss så sker utlämning av alla förbokade varor utomhus. Antingen på Lastkajen eller på Åkanten, läs nedan.

Det här är en tillfällig lösning och vi tackar för Er förståelse för detta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avhämtning Lastkajen – MÅN, TIS, ONS, TORS, LÖRDAG
Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården.

Om du kommer med bil vill vi att du parkerar din bil på S:t Eriks torg, (just nu kostar det endast 1:- för den första timmen)  då det kan bli trångt i gränden, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt. – SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!!!

-När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445.
-När du kommer till växeln så trycker du en 8. Då kommer du direkt till den som har hand om utleveranserna.
-Ring INTE innan du är på plats.

Du behöver bara ringa en gång, Om den expediten som skall hjälpa dig redan hjälper en kund tar vederbörande kontakt med dig när hen är klar, antingen genom att komma ut till dig eller genom samtal. Berätta gärna ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att “ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett “virtuellt” könummer som expediten håller reda på.

Använd bara växelanknytning 8 när du står vid lastkajen beredd att hämta dina varor. Ändringar i beställningar, tillägg och annat så trycker du dig fram till personlig service som vanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avhämtning Åkanten – FREDAGAR
På Fredagarna har vi vår utlämning av varor på Åkanten, det är uteserveringen som ligger mellan Saluhallen och Fyrisån. Om du står på S:t Eriks Torg och tittar på Saluhallen så ligger ingången på höger sida, längst ner på parkeringen. Direkt innanför grinden i luckan till vänster hittar du dina varor. Här kan du betala med kort, presentkort, kontanter och Swish.

När du kommer håller du till vänster i grinden och när du går tar du höger sida. Allt för att göra det tryggt och säkert för alla.

Öppet 10-18, kommer du efter kl 18 så finns dina varor inne i Saluhallen. MEN då brukar det vara lugnt med folk och liten risk för trängsel och kö

Ring eller maila till oss om du undrar över något

Ring 018-10 44 45 eller maila butiken@feskarn.nu

Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse