Påsk hos Feskarn 2021

Hej, här hittar du information om beställningar, leveranser och mer inför påsken 2021

Påsken 2021 är liksom 2020 lite speciell pga den rådande situationen med Covid. Vi på Feskarn jobbar aktivt för att säkerställa en trygg handel för våra kunder, dock behöver vi Er hjälp i detta. Så vi ber Er att läsa igenom nedanstående information som berör just dig och ditt köp/beställning för att ta reda på hur du ska göra. Önskar du information som du inte hittar här ber vi dig helst att maila din fråga till butiken@feskarn.nu då vi kan ha svårt att hinna svara i telefon.

Tack för att du liksom oss bryr dig!

/Feskarn

Handla i Covidtider

denna länk hittar du information om hur vi handskas med “Säker Handel”

 

Avhämtning av förbokade varor Saluhallen

Torsdag 1 april
Om du via webbshop, mail, telefon eller besök bokat varor för avhämtning i Saluhallen så är ALL utlämning utomhus. På torsdag 1 april använder vi oss återigen av Åkantens uteservering. Det är uteserveringen som ligger mellan Saluhallen och Fyrisån. Om du står på S:t Eriks Torg och tittar på Saluhallen så ligger ingången på höger sida, längst ner på parkeringen. Direkt innanför grinden i luckan till vänster hittar du dina varor. Här kan du betala med kort, presentkort, kontanter och Swish.

När du kommer håller du till vänster i grinden och när du går tar du höger sida. Allt för att göra det tryggt och säkert för alla. Om du kommer med Cykel så parkera din cykel utanför grinden

Öppet 10-17, kommer du efter kl 17 så finns dina varor inne i Saluhallen.

Fredag 2 april – Saluhallen Stängd

Lördag 3 april
Om du ska hämta förbeställda varor på lördag 3 april så skall du hämta på vår lastkaj.  Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården.

Om du kommer med bil vill vi att du parkerar din bil på S:t Eriks torg, (just nu kostar det endast 1:- för den första timmen)  då det kan bli trångt i gränden, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt. – SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!!!

-När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445.
-När du kommer till växeln så trycker du en 8. Då kommer du direkt till den som har hand om utleveranserna.
-Ring INTE innan du är på plats.

Du behöver bara ringa en gång, Om den expediten som skall hjälpa dig redan hjälper en kund tar vederbörande kontakt med dig när hen är klar, antingen genom att komma ut till dig eller genom samtal. Berätta gärna ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att “ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett “virtuellt” könummer som expediten håller reda på.

Använd bara växelanknytning 8 när du står vid lastkajen beredd att hämta dina varor. Ändringar i beställningar, tillägg och annat så trycker du dig fram till personlig service som vanligt.

 

Avhämtning av förbokade varor Gottsunda

Om du ska hämta förbokade varor i Gottsunda så kommer du under våra ordinarie öppettider. Ytan framför butiken är luftig och det finns gott om plats. Se till att hålla avståndet och respektera andra runtomkring dig

 

Hemleveranser

Om du har bokat hemleverans så är det bara till att slå sig ner i soffan hemma, eller kanske pyssla på balkongen eller i trädgården. Vi kommer med dina varor någon gång mellan 11 & 19. Vi vill ändå ge en liten brasklapp att det kan bli någon försening då vi har många leveranser som ska ut. Runt lunch kommer du få ett sms med ett tidsspann på 3 timmar då vi beräknas komma till dig. Ungefär en kvart innan vi kommer kommer det ytterligare ett sms, och när vi lämnat varorna utanför din dörr (och ringt på) kommer en bekräftelse på sms att vi varit på plats.

Har du en beställning på extra varor som inte är betalda kommer det ligga med en lapp i lådan med instruktioner.

En del leveranser kommer att köras av Svensk Hemleverans och då kommer tyvärr ingen avisering att ske.

En mer utförlig information hittar du på denna länk

 

Öppettider

Saluhallen
Torsdag 1 april   10-18
Fredag 2 april   STÄNGT
Lördag 3 april   10-16
Söndag 4 april   STÄNGT
Måndag 5 april   STÄNGT

Gottsunda
Torsdag 1 april   10-19
Fredag 2 april   11-15
Lördag 3 april   10-17
Söndag 4 april   11-15
Måndag 5 april   11-15

 

Beställningar

Vi kommer inom kort att stänga ner möjligheten till förbokningar, detta för att vi ska ha en chans att hinna lägga all ordrar, Men att saker står som slut i webbshoppen behöver inte betyda att det är slut i butiken. Kom in (enligt gällande restriktioner) och botanisera i våra diskar så hjälper vi dig att få till en bra påskmåltid

 

Ring eller maila till oss om du undrar över något

Ring 018-10 44 45 eller maila butiken@feskarn.nu

Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse